RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-stjernenes skrekktur

Sist oppdatert:
Alt gikk galt da Cindy Hovde og Christian Stenseng skulle til Hellas. Les den utrolige historien og se bilder.

(SIDE2): Midt på natten, i halv fem-tiden - mens en groggy Christian og kameraten Thomas Seeberg sitter og ser på film - kimer telefonen.

I andre enden er en fortvilt Cindy Hovde. Faren har oppdaget at turen hun og Christian har fått fra Wikstrøm reiser etter en opptreden, starter grytidlig søndag 11. september - ikke mandag.

Les reise på side2.no i helgene

- Vi kastet det vi hadde i bagasjen. Vi pakket og dro for å hente Cindy i Hurum. Godt at vi ikke hadde drukket, forteller Christian Stenseng til side2.no.

Like heldig var det ikke å glemme førerkortet. Selvsagt ble den hastige duoen stoppet i rutinekontroll. Til slutt klarer Idol-helten å overbevise konstablene om han har lov til å kjøre bil.

Så oppdager reisefølget at guttenes pass ligger hjemme i kollektivet på Frogner, og det betyr en stor omvei til Gardermoen.

Et oppslag i Se og Hør om Hellas-turen førte til nye rykter om Christian Stenseng kjærlighetsliv. Nå er han lei og skriver på mobilbloggen på side2:
«Jeg er ikke sammen med Cindy, nei, ikke Tone heller. Er singel, og har fortsatt kontakt med de fleste fra Idol. Og vi er bare venner ... :)
Klems fra Christian

Feil navn
Vel fremme på flyplassen, altfor sent, viser det seg at Christian Stenseng er registrert som «Christian Andersen». Apollo har gjort feil - trolig på grunn av navnet til Cindys reisevenninne - Ann Cathrin Andersen.

- Flyet skulle gå klokken 06.40. Vi var ved gaten 06.30. Vi fikk sjekket inn og de sa det var greit, sier Christian.

Det var det imidlertid ikke. Navnefeilen gjør at flyvertene nekter å slippe Christian Stenseng om bord. Det hjelper ikke med et kjent fjes fra TV. Da velger også de andre å stå av.

Dermed blir det kanossagang ut fra utenlands på Gardermoen og tilbake til start gjennom tollen. Det ender med fly til København og et døgns overnatting i det danske.

Ga vekk hotellrom
Men problemene stoppet ikke der.

I Poros i Hellas viser seg at hotellet har gitt vekk rommene fordi de fire ikke kom til avtalt tid.

Den søvnige småbyen med 5000 innbyggerne svarte heller ikke til forventningene for de fire, unge feststemte mennesker.

- Vi skulle få et fint hotell. Her er fire restauranter og vi er blitt fortalt at det er en minibank et sted her. Det finnes visst også et diskotek, men det ble lagt ned i fjor, forteller Christian Stenseng.

- Det er uansett deilig å komme hit, veldig behagelig temperatur. Om vi må sove i telt, så driter vi i det, sa han etter første dag.

Fikk suite
Tirsdag var imidlertid alt snudd på hodet. De fire har fått en flott suite over to etasjer, og solen skinte.

Men værgudene smilte ikke til Poros særlig lenge. Det er i snitt 6 regndager her i august - to av dem disse fikk Idolene med seg.

- Og til slutt var det så vidt vi rakk flyet hjem. Det skulle tatt seg ut ..

PS! Tone Aaberge fikk også en tur av Wikstrøm reiser. Hun angrer neppe på at hun valgte å dra til Thailand i stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere