RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idolene får ikke klær

Foto: Fotomontasje (Bjørgli & Bergersen/TV 2)
Sist oppdatert:
Det er mye man ikke vet om det som skjer bak kameraene på Idol. Visste du for eksempel at deltagerne ikke får klær?

Det er tydelig at Idol-deltagerne dresses opp i moteriktige klær før de skal synge foran tusenvis av tv-seere, men det er deres egne klær de bruker, TV 2 stiller ikke med garderobe til Idolene.

- Nei, deltagerne får ikke noe klær, de bruker sine egne som de tar med og stylisten ser på det, de får da råd om hva de bør ha på seg og om de eventuelt bør kjøpe noe nytt i tillegg, sier presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad til side2.no.

Synge samme sang

Du lurer kanskje på hva som skjer hvis to Idol-deltagere har lyst til å synge samme sang? Det får de nemlig ikke lov til. To deltagere i samme gruppe kan ikke velge samme sang.

- Fredag er det jo en som skal synge «Natural Woman» og den var det jo en som sang forrige onsdag også, men to som er i samme gruppe kan ikke synge det samme, sier Bjarne Laastad til side2.no.

Så da er det førstemann til mølla med sangvalg da?

- Ja, det er egentlig det, men det er allikevel aldri noen av deltagerne som velger sang før kvelden før, avslører han til side2.no.

DEBATT:Si din mening om Idol
FÅ OVERSIKT:De offisielle sidene
WEB-TV:Se Idol her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere