RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thomas Olsen (SIDE2)

Idolenes hemmelige fortid

Sist oppdatert:
De skal i ilden i kveld og starte løpet mot å bli en av Norges neste superstjerner. Her er deres fortid.

(SIDE2): Årets Idoler har vær svært aktive også før de meldte seg på Idol. Vi tok en runde på nettet og sjekket hvilke spor de har lagt igjen etter seg. Resultatet ser du under.

Maria Holand Tøsse
Den 16år gamle Maria har sunget med storband og imponerte ifølge Storfjordnytt med sin framførelse av «The Lady is a Tramp.» Samme avis kunne også fortelle den 12.februar 2003 at hun sang under Ungdommens Kulturmønstring.

Da filmen «Det største i verden» kom var Maria aktiv i filmens gjestebok og mente den var meget god og at Herborg har spilt inn hennes favoritt-CD. Les innlegget hennes her.

En liten ironi er det muligens at under Valldal idrettslags Olsokmarkering var Maria siste underholdningsinnslag før en Idol-parodi. Se programmet her.

Jonas Thomassen
Den 17 år gamle Jonas spiller fotball for Rygge. Han har også som Maria vært med på Ungdommens Kulturmønstring.

Flavio Diaz
Vi har funnet et cachet dokument på nettet som tilsier at Flavio har vært salsainstruktør på Europeisk Ungdoms sommerleir, men ikke særlig mer.

Yolanda Myrbostad
Yolanda har allerede fått flere hjemmesider, her er en og en fanklubb finner du her . Den tidligere modellen har også en offisiell hjemmeside som du kan besøke her.

Det er også meget sannsynlig at hun er en habil rytter, i hvert fall om vi skal tro bildene vi fant her. Som flere av de andre har hun vært med på Ungdommens Kulturmønstring. Du kan se et bilde av hennes framføring her.

Ønsker du å laste ned en sang hvor Yolanda synger kan du gjøre det her.

Vi har også grunn til å tro at hun ble aktiv på et tidlig tidspunkt siden hun som 14-åring sendte inn en demo til Etter Skoletid.

  • Se flere hemmeligheter under.


Bente Tednes
Det var ikke mange nettspor fra Bente, men vi har en grunn til å tro at hun er sporty . Hennes hjemmeside tror vi at vi fant her .

Bente har sunget på NRK og selvfølgelig vært på Ungdommens Kulturmønstring.

Anders Mjaaland
Det var litt mange Anders Mjaaland der ute til at vi klarte å plassere ham helt, men vi har i hvert fall funnet ut at han spiller fotballmanagerspill. Les ellers vårt intervju her.

Gabrielle Leithaug
Som de fleste andre har hun vært med på Ungdommens Kulturmønstring . Vi er også ganske sikre på at hun står på snowboard.

Vi har ikke funnet nettspor etter Leif H. T. Pettersen, men hvis du vet noe om han eller andre nettsider med noen Idol-deltagere så send en mail til pal.nisja@tv2.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere