RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idolhysteri med skistøvler

Sist oppdatert:
Idol tar påskeferie. Det gjør ikke hysteriet. Nesten fire tusen varmet seg på Idolkonserten på Skeikampen.

Slalombriller, polvotter og solfaktor var antrekket da Idolsirkuset flyttet opp på påskefjellet. Konserten i skianlegget på Skeikampen vest for Lillehammer viste at Idolhysteriet ikke tar ferie selv om selve konkurransen tar en friuke.

27 låter å juble til
De ni gjenværende finalistene fremførte alle sangene de har sunget i de tre finalerundene så langt. De nesten fire tusen som sloss om plassen i bunnen av bakken fikk dermed hele 27 låter å skrive om i hyttebøkene.

Først ut var Eva Weel Skram med Cardigans-låta ”Lovefool”.

- Nå må dere være med å holde varmen, oppfordret Eva, som for anledningen var pakket inn i vinterjakke, skjerf og strikkelue.

- Ali, Ali, Ali
Nestemann ut var Alejandro Fuentes som ble møtt av taktfaste rop. Ali, Ali, Ali, ropte publikum da sørlendingen kom på scenen. Særlig populær var hans fremføring av Maroon 5-låta ”She Will Be Loved”, som virkelig fikk tint opp rockeføttene inne i tusenvis av slalomstøvler.

- Så dere meg i bakken i går? Da skjønner dere at jeg har vondt i rompa, så jeg kan ikke danse så fælt, spøkte Alejandro.

- Du ruler!
Mange hadde laget plakater med bilder av sine favoritter. Mobilkameraer var også populære blant de som ville ta med seg Idolopplevelsen tilbake til hyttepeisen.

- Christian. Du ruler, hylte jentene på første rad da Christian Steenseng tok plass på scenen foran dem. Han ble ikke mindre populær da han brakte opp Jorun Stiansen til en duett av Savoy-låta ”Velvet”.

Danseløven fra Haslum fikk også være med Jorun i avslutningslåta ”Work it Out”, Beyonce-låta hun fremførte på fredagens soulkveld.

Populær signering
Helt til slutt kom alle de ni frem til det som for mange var det aller største høydepunktet, nemlig signeringen. I hysteriet rundt autografskrivingen var det mange som ofret lårhøner og blåmerker fra slalomstøvler for å sikre seg Idolenes påskehilsner.

- Alle synes det var moro å holde sin egen konsert. Det er noe annet enn å synge i studio og få tilbakemeldinger fra dommerne, forteller konsertens pressetalsmann Øistein Preus rett etterpå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere