RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idols neste Sandra?

Sist oppdatert:
Det neste sjarmtrollet som dukker opp i Idol kan allerede være klart. Jorun Stiansen har allerede sjarmert både dommere og seere.

Her finner du Idols offisielle sider

Jorun Stiansen sjarmerte hele Idolpublikummet og dommerne i tillegg med sin opptreden på audition i Kristiansand. En opptreden som førte til tur til Oslo og en sjanse til å komme til Idol-finalen. Til daglig jobber hun i pappas G-sportbutikk, selv om hun under auditonen mente at han kunne selge den med en gang:

- Det æ så gøy atte, Æ bare kose mæ, sier Jorun til Fædrelandsvennen når de spør henne hvordan følelsen er etter at hun gikk videre.

Si din mening om Idol i det offisielle forumet her

I Oslo har Jorun vært tidligere i følge Fædrelandsvennen, men det er sannsynligvis kun på besøk. I fjorårets Idol kom hun kun til audition, men fikk da beskjed av juryformann Jan Fredrik Karlsen om at hun ikke var god nok:

- Jan Fredrik sa at stemmen min ikke var utviklet ennå, sier Jorun i følge Fædrelandsvennen.

Hennes far mener han vet hva datteren gjennomgår. Selv var han en av Sørlandets største rockestjerner på 60-tallet i gruppen «Showmakers»:

- Jeg er ikke redd for at hun skal ta av, sier han.

Les mer om Idol her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere