*Nettavisen* Nyheter.

Idols nye storsjarmør

Foto: (TV 2)

- Jeg skriver låter om kjærlighet, kjærlighet og kjærlighet, sier Idols nye storsjarmør Anders Mjaaland.

01.02.06 20:05

(SIDE2): 17-åringen fra Grim i Kristiansand har tatt den yngre del av det kvinnelige tv-publikum med storm.

Da han fremførte Bryan Adams «Heaven» på audition i Kristiansand, sikret han seg en billett til neste auditionrunde i Sandvika.

Samtidig kapret fløtepusen en plass i mange ungpikehjerter: Unggutten fikk over 500 tekstmeldinger fra kjærlighetshungrige piker etter at han fortalte i et intervju at han var single!

  • Se flere bilder av Idol-Anders nederst i artikkelen

- Er ikke det bare fint da? Så lenge jeg ikke virker slesk er det helt greit å bli kalt sjarmør, faslår Anders Mjaaland overfor avisa Fædrelandsvennen.

Opptrådte med Idol-Ali
Til lokalavisa forteller Idol-håpet at han liker å skrive sanger. Spesielt klissete låter.

- Kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet... Det er rolige sanger som passer stemmen min, sier han.

Han har tidligere opptrådt sammen med fjorårets Idol-deltaker Alejandro Fuentes, da begge deltok i en lokal talentkonkurranse.

Nå har Ali solg over 60.000 eksemplarer av albumet «Diamonds and Pearls». Og Anders kjemper om en plass videre i Idol-sirkuset.

På «kremtoppen»
- Vi får håpe noen setter Sørlandet på kartet i årets Idol også. Om det blir meg, må man vente å se, smiler sjarmøren til lokalavisa.

Allerede før det er klart hvem som går videre i Idol, har Anders sikret seg en plass på den sagnomsuste lista «kremtoppen» på sol.no. Der er han i godt selskap med Kristoffer Hæstad, Sandra Lyng Haugen og Tone Damli Aaberge.

Se flere bilder av Anders her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.