RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idrettshistorisk byvandring på Vålerenga

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Klanen og Vålerenga Historielag inviterer som i fjor alle venner av VIF til idrettshistorisk byvandring lørdag 14. juni. Tre generasjoner av VIF-spillere deltar med sine historier, eldstemann født i 1928, yngstemann i 1987. Møt opp ved Etterstad Kolonihage klokka 15.00

Arild Andresen kommer, Hengern kommer og Jørgen Horn kommer også. Sistemann har mye av den samme bakgrunnen som "gamlegutta", født og oppvokst som han er i nærmiljøet på Etterstad/Vålerenga skolegang på Vålerenga skole og trening på diverse løkker i nærmijøet.

Vi møtes ved Lille Etterstad/Kolonihagen kl.1500. Her ønskes det velkommen, og Historielaget forteller om Spark sin første bane.

Så går vi til Vålerengata 29, selve "fødestedet" til foreningen, før vi avslutter ved Jordal og snakker om hva som skjedde 29.07.13. Knut Roar Westbye fra historielaget snakker her, med bidrag fra Hengern som jo også har jo også lang hockeybakgrunn, og er født og oppvokst i Jordalgata.

Hele turen vil ta omtrent halvannen time, men lengden vil nok som i fjor avhenge litt av hvor pratsomme de forskjellige bidragsyterne er.

Se bilder fra fjorårets byvandring her.

Under turen selges også Historielagets produkter til en hyggelig pris:
Vålerenga fotballeksikon kr. 150,- (normalt 199,.-),
DVD "Fra Sotahjørnet til Bohemen" kr 150
Bok "Fra Sotahjørnet til Bohemen" kr 100,- (Før kr. 399,)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere