RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

If forlenger med Software Innovation

Sist oppdatert:
Adm. direktør Per Kveim i Software Innovation har fått forlenget en avtale med forsikringsselskapet If
If har valgt å forlenge sitt samarbeid med Software Innovation i forbindelse med utvikling av sin nye felles nordiske forsikringsløsning innen forretningsområdet Industriforsikring. For Software Innovation har prosjektet/engasjementet en forventet omsetning på 10-15 millioner for året 2004, ifølge en børsmelding fra Software Innovation.

- If vil med dette konsolidere flere av sine industriforsikringsløsninger inn i en felles nordisk løsning. Prosjektet har stor betydning for Ifs Industriforsikringsenhet, og forventes å gi betydelige besparelser av IT- og driftsmessige karakter, heter det.

Løsningen utvikles med basis i systemutviklingsplattformen .Net fra Microsoft og er et av de større utviklingsprosjektene av en forretningskritisk løsning på denne plattform i Norden, opplyses det.

- Prosjektet vil redusere et antall systemer til ett system innenfor forretningsområdet Industri. Utviklingstiden for systemet er 24 måneder. Software Innovation har bidratt positivt i utviklingsprosjektet med både utvikler- og prosjektlederkompetanse i tillegg til Ifs interne ressurser. Resultatene etter 12 måneders utvikling har vært imponerende. 1. januar 2005 skal systemet være ferdig. Vi forventer at Software Innovation fortsetter sin aktive rolle i prosjektet og bidrar til at If når sine mål, sier IT-direktør Kjell Rune Tveita hos If.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere