RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IGE åpner for flytting til annen børs(Ny)

Sist oppdatert:
Aksjonærene i gullselskapet International Gold Exploration åpner nå for at selskapets kan bli notert på en annen børs enn Oslo Børs
Nytt: Kommentarer fra selskapet.

Det går frem av protokollen fra gårsdagens ordinære generalforsamling i IGE.

Styret har nå fått en fullmakt til å notere aksjen på en annen børs enn Oslo Børs.

- Oslo Børs er og vil være vår primærnotering, men skulle vi ønske å gjøre noe Stockholm eller andre steder så ønsker vi ha muligheten til det, sier styreformann Ulrik Jansson i IGE til iMarkedet fredag ettermiddag.

Han viser blant annet til at selskapet har 500 svenske aksjonærer som lurer på hvorfor de må handle i Oslo.

Ifølge Jansson har IGE sett på en rekke nye prosjekter i løpet av første kvartal, og kommer til å fortsette å se etter interessante prosjekter utover våren.

- Det er mange interessante prosjekter i markedet nå, sier Jansson som presiserer at selskapet ikke på noen som helst måtte har senket aktivitetsnivået etter at hovedvirksomheten ble lagt inn i britiske MinMet.

- Vi vil ta nye prosjekter, det er det vi kan. Med salget av Bjørkdalsgruven har vi en kapitalbase som gir oss interessante muligheter, sier Jansson til iMarkedet.


Resterende saker på innkallingen, blant annet emisjonsfullmakt, tilbakekjøpsfullmakt og styrevalg ble også godkjent i henhold til innkallingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere