RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IGE desperate på nye prospekter?

Sist oppdatert:
Skal en tro hjemmesiden til prospekteringsselskapet International Gold Exploration, så er selskapet i beit for nye prospekter. Les mer her
Prospekteringsselskpet IGE går nå nye veier for å skaffe seg nye prospekter og håper almennheten nå kan hjelpe dem.

På IGEs hjemmeside er det første man får se følgende oppfordring:

«Är du en blockletare, guldvaskare, geolog, amatörgeolog eller annan som hittat något som du tror kan ha mineralpotential så skall du inte tveka att kontakta IGE om samarbete.»

IGE lover videre at de vil se på ditt prospekt så raskt som mulig. Mener selskapet at det er et potensial vil de ta på seg å skaffe gruvetillatelse med høyeste hastighet.

Har du et godt prospekt til IGE kan det også bli penger, og det uten at du selv trenger å investere, bare se hva selskapet skriver videre:

«Som du kanske vet så kommer IGE aldrig att driva någon gruva i egen regi. Däremot kommer vi att sälja projektet till något gruvbolag då vi erhållit brytningstillstånd. Du som hittat fyndigheten från början kommer att erhålla en betydande andel av den köpeskilling som IGE erhåller, om projektet blir lyckosamt, utan att du behöver lägga till några egna kontanter under projektes gång. »

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere