RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IGE-emisjonen i boks

Sist oppdatert:
Gullselskapet International Gold Exploration fikk på plass den varslede emisjonen i løpet av kvelden i går
Det var etter børs i går at IGE varslet at de vil gjennomføre en emisjon. Og den ble ifølge en oppdatering i dag fulltegnet i løpet av kvelden i går.

Totalt blir det utstedt 18 millioner nye aksjer i prospekteringsselskapet på kurs 1,75 kroner. Det gir en samlet proveny på 31,5 millioner kroner brutto.

Emisjonen er gjennomført basert på emisjonsfullmakten selskapet fikk 18. mai i år og ble gjennomført av meglerhuset Terra Securities.

Aksjene ble tegnet av nye og eksisterende private og institusjonelle investorer. Emisjonsprovenyet vil benyttes til å gjennomføre investeringer på utvalgte prospekteringsområder, samt utnytte strategiske muligheter.

I forbindelse med transaksjonen har styrets formann Ulrik Jansson lånt Terra Securities 18 millioner aksjer for å forenkle oppgjørsprosessen. Ved avsluttet transaksjon vil aksjene leveres tilbake til Jansson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere