RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ignis inntar Kina

Sist oppdatert:
IT-selskapet skal levere optiske komponenter til det kinesiske markedet.
Ignis skal sammen med Broadex Technologies i Kina levere optiske komponenter, AWG-multipleksere til en verdi av 1 million dollar de neste 12 månedene.

Samarbeidsavtalen har potensial for videre skalering i både det asiatiske og det amerikanske AWG-markedet siden den optiske enheten inngår i utbyggingen av den kraftig voksende utbyggingen i bredbåndsnett i disse områdene.

- Denne avtalen har vi jobbet hardt for å få på plass og er et gjennombrudd både for vår AWG-teknologi og våre markedsaktiviteter i det kinesiske markedet, sier konsernsjef Thomas Ramm i Ignis i en børsmelding.

- Broadex er et godt posisjonert teknologiselskap med sterke forbindelser i det kinesiske telekom-markedet, og vår samarbeidsavtale har et stort potensial fremover, fortsetter konsernsjefen.

Prosjektet starter med leveranser 1. juni og har en forventet varighet på 12 måneder. Det er stor sannsynlighet for at avtalen forlenges med ytterligere ett år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere