*Nettavisen* Nyheter.

Ignis med napp i Malaysia

Foto: (The Westin Langkawi Resort & Spa)

- Dette er et gjennombrudd i det malaysiske markedet.

Teknologiselskapet Ignis har fått den første ordren på 10.000 moduler for levering av optiske splittere til en ledende sør-asiatisk nettverksoperatør i Malaysia.

NA24 - din næringslivsavis

Ignis omtaler avtalen som et gjennombrudd i det malaysiske markedet.

Ignis har i en periode samarbeidet med nettverksoperatøren i forbindelse med deres planlegging av E/G PON installasjoner. Med denne ordren på PLC splitter moduler fra den sør-asiatiske nettverksoperatøren, forventes det flere ordre på splitter moduler iløpet av de neste månedene.

- Dette er en strategisk viktig ordre i den sør-asiatiske regionen. Vi forventer at dette blir et multi-million prosjekt gjennom 2009 og de kommende årene. Malaysia er et lovende og raskt voksende asiatisk marked for utbygging av bredbånd. Med en enda sterkere produktportefølje gjennom både aktive og passive komponenter, vil Ignis nå være en av de ledende leverandørene i det asisatiske bredbåndmarkedet. Ignis er godt posisjonert og klare til å møte den raskt voksende etterspørselen etter optiske komponenter i dette spennende asiatiske markedet for brebåndkomponenter, sier driftsdirektør Matt Lee i Ignis ASA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.