RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ignis stoppet etter rykteflom (Ny)

Sist oppdatert:
En artikkel i Finansavisen som enda ikke er trykket har fått blodet til å bruse hos spekulantene. Men så kom børsen og stoppet moroa..
(Ny: Oppdatert med at børspausen er opphevet)

IT-aksjen Ignis, hvor blant annet den tidligere høyprofilerte IT-analytikeren Morten Sundstø er styremedlem og aksjonær, har steget kraftig på Oslo Børs fredag.

I morgen kommer Finansavisen med en sak om selskapet, noe som ble annonsert i dagens avis sin 'teaser' for lørdagsutgaven.

Etter hva iMarkedet.no forstår er det dette som har dratt i gang aktiviteten i aksjen som har steget rett over 18 prosent. Oppgangen skøyt først fart ca. klokken 14.00 da det ble spekulert i om Finansavisens oppslag ville kunne bety kursstigning mandag.

Oslo Børs har stoppet handelen i aksjen, og pressetalsmann Tor Arne Olsen opplyser til iMarkedet.no at de ene og alene har sett på kursutviklingen da de besluttet å pause aksjen.

På rutinemessig basis vil børsen kontakte aktører i aksjen, samt ledelsen i selskapet for å se om det er nyheter på vei som kan ha betydning for aksjekursen til selskapet.

Børspausen ble opphevet etter ca. et kvarter, og aksjen flat tilbake umiddelbart etter at handel var igangsatt. I skrivende stund er aksjen opp 11,11 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere