RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke akkurat svigermors drøm

Foto: TV 2
Det er tid for latterlige situasjoner når "Holms" åpner dørene til sin legepraksis, og ikke minst sitt hjem, igjen. TV 2 har fire nye episoder på lager.

Lasse Lindtner, Anne Marie Ottersen, Karen Louise Grindvold, Wenche Kvamme og Trond Teigen er på plass med den populære komiserien.

Sist vi var hjemme hos Holms var i april i år. Nå gjenåpner Jørgen Holm (Lasse Lindtner) det lille legesenteret og inviterer seerne hjem til seg.

Humøret hjemme hos familien Holm får en skikkelig knekk når tante Turid, fru Holms søster, ringer og inviterer seg selv på besøk. Dama er sykelig opptatt av kjendiser, og det tar ikke lang tid før hun går hele familien på nervene.

Legekollega, Sebastian (Trond Teigen) stikker innom Jørgen for å få tips angående damas svigermor. Hun har invitert ham på lunsj og han trenger råd om hva han skal si. Men overraskelsen som møter ham ved lunsjbordet er av en helt annen karakter enn han kunne drømme om.

Gjesterroller
Linn Stokke og Monna Tandberg er gjesteskuespillere i kveldens episode og spiller henholdsvis svigermor til Sebastians kjæreste og søster til Eva Holm.

På TV 2 tirsdag 4. november 2003 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere