RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke bare Opticom i ettermiddag

Sist oppdatert:
Det kan bli en ny runde i Union-saken i ettermiddag. Da møtes nemlig bedriftsforsamlingen i Norske Skog til et nytt møte, de meget sannsynlig at Union-saken kan bli brakt opp igjen. DnB Nor-sjef Svein Aaser kan bli joker. Les mer her
Det er Telemarksavisen som i dag skriver at det høyst sannsynlig blir omkamp om Union på Norske Skogs bedriftsforsamling som møter i ettermiddag. Bakgrunnen for at saken kan komme opp igjen er blant annet endringer i sammensetning av bedriftsforsamlingen i forhold til møtet 3. oktober.

Det skal være snakk om et utsettelses- eller salgsforslag.

Da var det leder av bedriftsforsamlingen, Ivar Korsbakkens dobbelt stemme sammen med den overraskende avgjørelsen til ansatte representanten fra Follum Fabrikker, Roy Helgerud som var tungen på vektskålen.

I tillegg var ikke bedriftsforsamlingens faste medlem Svein Aaser tilstede, men derimot representert ved adm. direktør Svein Haare i Viken skogeierforening, som stemte for en nedleggelse.

Den krasse kritikken Svein Aaser nylig rettet mot konsernledelsen i Norske Skog har tent et nytt håp hos Union-forkjemperne, ifølge TA. Aaser rettet blant annet krass kritikk mot konsernledelsen for brevet de sendte medlemmene i bedriftsforsamlingen samme dag som Union-saken skulle behandles. I brevet ble det advart om at medlemmene kom til å bryte aksjeloven dersom de stemte mot selskapets interesser.

- Jeg har ingen kommentar, er alt ansatterepresentanten Magnus Straume fra Union fabrikker vil si når han blir konfrontert med TAs opplysninger om en omkamp om Union.

Det lyktes ikke TA å komme i kontakt med Svein Aaser i går kveld, mens ansatterepresentant Helgerud ikke vil kommentere hvordan han ville stille seg til en ny behandling.

Bedriftsforsamlingen begynner klokken 16 i ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere