*Nettavisen* Nyheter.

Ikke bare svett og sporty

Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Siren har lagt sin elsk på Celine Engelstad. Sniktitt på den nye kolleksjonen.

11.03.11 22:16

(SIDE2): Den tidligere seileren, og OL-vinner, Siren Sundby (28) er aktuell i «Mesternes Mester», som starter på NRK om et par uker.

Med seg til innspillingene i Kypros, hadde idrettsstjernen pakket med seg flere av Celine Engelstads smykker i kofferten.

- De andre jentene ble misunnelige på smykkene mine, så jeg måtte låne dem ut til alle sammen, sier Siren til Side2.

LES MER:Skal kjempe om å bli Mesternes Mester

Favoritt
- Jeg synes det er viktig at andre forstår at vi sportsjentene ikke bare er svette og sporty hele tiden. Jeg liker å pynte meg også, sier Sundby.

Side2 møtte Siren under Celine Engelstads eksklusive visning av sin nye kolleksjon på Thune i Oslo.

Siren hadde smykket seg i gull for anledningen. Halskjedet er hennes personlige favoritt.

- Jeg føler meg kul når jeg har det på meg, og det gjør noe med meg når jeg har det på. Det gir meg selvtillit.

Fire eventyr
Bak merket Celine Engelstad står fire kvinner. Celine Engelstad og Gunnvor Vik - som startet merket, og Sandra Drgala og Anette Blaasvær.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Ideene henter jeg fra overalt. Det kan være reiser, arkitektur, loppemarked eller bestemors smykkeskrin. Jeg kan se en balkong, og plutselig se for meg et smykke med forskjellige former og farger. Smykkene skal være feminine, overraskende og rene. Jeg liker å leke med forskjellige teksturer, og å sette de sammen på nye måter. For eksempel skinn og krystaller, sier Celine Engelstad

- De er jålete også
Sandra Drgala og Cecilie Engelstad er svært fornøyd med at Siren Sundby er med på å fronte merket deres.

- Smykkene våre er for kvinner med ben i nesa, som er opptatt av design, og som følger med på mote og trender, sier Celine Engelstad.

- Siren er en sterk kvinne, som er bevisst på hva hun liker. Det er kjempemoro at hun viser fram smykkene våre i «Mesternes Mester», det viser at idrettskvinner også er jålete - og dermed snur vi noe på hodet, sier Sandra.

Celine Engelstads nye ansikt utad, Charlotte Thorstvedt, var også til stede under visningen av den nye kolleksjonen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Charlotte Thorstvedt er fan av norsk design, og nå stiller hun seg altså bak smykkedesigneren Celine Engelstad og viser en helt ny side av seg selv i en serie reklamebilder tatt i forbindelse med vår- og sommerkolleksjonen for 2011.

LES MER:- Jeg elsker dem

- Vi føler at vi overrasket alle ved å vise fram Charlotte på en helt ny måte. Hun gikk fra å være rocka til å bli veldig feminin og klassisk. Vi liker å overraske. Hun er veldig profesjonell, og det setter vi stor pris på. Det har vært et fantastisk samarbeid. Det kan jo være vanskelig med noen kjendiser, sier Sandra.

Smykkemerket Celine Engelstad ble etablert våren 2007, og regnes som en av Norges mest suksessfulle smykkedesignere. Nå håper jentene å ekspandere til utenfor våre egne landegrenser.

- Vi har vokst mye siden vi startet. Nå er vi inne i vårt tredje år, og vi håper på å vokse stadig mer. Om et par år skal vi satse i utlandet også.

Om merket
Duoen skaper eksklusive, håndlagde og unike smykker med fokus på detaljer, håndverk og uventede kombinasjoner av materialer.

Det finnes en butikk i LA, som selger smykkene. Men ellers kan smykkene per dags dato kun kjøpes i Norge. Både Lady Gaga og Pris Hilton skal være blant utenlandske stjerner som smykker seg med den norske designerens kreasjoner som i dag selges hos 59 gullsmedforhandlere i Norge.

I 2010 vant designteamet, som kaller seg «The Fabulous Four», også Costume-pris og ble i tillegg nominert til Startknappen av motemagasinet Henne samme år.

Se bilder av kolleksjonen her:

4135

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag