*Nettavisen* Nyheter.

Ikke bekymret for dukkedatteren

Foto: (Twitter)

Moren støtter sin 15 år gamle datter Venus.

05.04.12 18:53

(SIDE2): Venus Palermo er kjent som Venus Angelic.

15-åringen bruker YouTube for å vise fram hvordan hun gjør seg selv om til en levende dukke.

Ikke noe galt
På kort tid ble hun et internettfenomen, og har postet over 70 videoer av seg selv i dukkelignende klær på internett. Det har selvsagt skapt debatt i England, og denne uken gikk moren ut og forsvarte datteren sin.

Margaret Palermo er bare glad datteren ikke røyker eller drikker seg full, og synes hennes klesstil og dukkebesettelse er helt greit.

- Jeg ville blitt forferdet hvis hun kom hjem gravid eller full. Hun er en uskyldig og god jente som liker søte klær, blonder og silkebånd. Jeg er ser ikke noe galt i det, sier moren til morgenshowet Daily Break i Storbritannia.

Asiatisk trend
Venus har bodd i Japan og blitt svært inspirert av japansk anime. Tusenvis følger den nå Londonbaserte tenåringen på Facebook og ser videoene av henne på Facebook hvor hun guider jenter til å lære om hvordan man sminker til seg neglekunst og dansing.

Hun forteller i TV-intervjuet der hun stilte med moren at hun kun bruker 15 minutter daglig på å se ut som en dukke. Pudder, lysrosa øyenskygge, mascara, blå kontaktlinser, lipliner og lipgloss er alt som skal til. Moren hevder hun alltid har hatt et litt «dukkete» utseende, så hun er ikke så overrasket over at datteren omfavner stilen totalt.

Venus tvitret bilder og intervjuet på det sosiale nettstedet - se intervjuet under!

HTML EMBED

Vil være dukke
Selv tror Venus hun alltid kommer til å se ut som en levende barbiedukke.

- Jeg tror ikke at jeg noen gang kommer til å slutte. Jeg tror at jeg vil vokse inn i denne stilen, og at jeg kommer til å fortsette å gjøre det jeg elsker, sier Venus.

Trenden der kvinner ser ut som dukker har vært stor lenge i Asia, men kritikere sier til den britiske avisen Daily Mail at de er engstelige for at trenden kan føre til en seksualisering av barn.

HTML EMBED

Se flere «dukke»-videoer her:

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.