Gå til sidens hovedinnhold

Ikke betaling på Grønmo

De som frykter at de i fremtiden må betale for besøk på Grønmo Gjenbruksstasjon, kan ta det helt med ro. Det ligger ingen realitet i ryktene.

GRØNMO:ette kan seksjonsleder ved Grønmo avfallsanlegg, Torbjørn Steensrud bekrefte.
Jeg har også fått noen signaler om at det skal ha blitt fortalt her på anlegget at vi til neste år skal ta oss betalt for å komme inn til containerne på gjenbruksstasjonen og kaste søppel, men dette er altså ikke riktig. Det skal fortsatt være gratis for private med begrenset lass, sier Steensrud, og dette gjelder både her på Grønmo og på Brobekk.
De som kommer fra et firma, må imidlertid stoppe ved billett-automaten og betale kr. 100,-, og her holder vi kontroll. Det nytter ikke å komme fire dager på rad med tilhengerlass med nedrivningsmaterialer og si at man pusser opp for bestemor, sier Steensrud.
Men hvordan blir det med gjenbruksstasjonen i fremtiden? Skal den flyttes?
Det har jo vært planer, men med så store mengder det er snakk om og så stor trafikk, er det ikke fysisk plass å ha et gjenbruksanlegg nede ved forbrenningsanlegget.
Og heller ikke inne i de store hallene?
Nei, de brukes nå til lagring av søppelballer.
Derimot kan Steensrud fortelle at det nå arbeides med å få en bedre atkomst til gjenbruksstasjonen. Vi lager en ny innkjøring slik at vi slipper de lange køene i Sørliveien på de pressete dagene. Denne skal være klar til våren - i god tid før Rusken-tiden, sier Steensrud.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter