RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Peter Peters synes ikke Elin var flink nok til å komme videre i «X Factor». Folket er uenig.
Peter Peters synes ikke Elin var flink nok til å komme videre i «X Factor». Folket er uenig. (TV 2)

Ikke fått platekontrakt - ennå

Sist oppdatert:
Jan Fredrik Karlsen avkrefter ryktet om at han har gitt Elin Gaustad platekontrakt

(SIDE2:) Etter at det ble klart at «X Factor»-dommer Peter Peters valgte å ikke ta med seg svaksynte Elin Gaustad videre i konkurransen, har reaksjonene ikke latt vente på seg.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sinte seere har fått utløp for sin frustrasjon blant annet gjennom Side2s kommentarfelt. Menge sammenligner henne med Susan Boyle, og det er Peter Peters som får føle vreden.

Skurk
- Peters din skurk! Det var en deltaker som ga meg gåsehud med sin utrolig herlige stemme; ELIN! Og du presterte å sende henne hjem?! Hun var vel ikke «kul nok» i dine smale rammer?! Hvis jeg skal kjøpe musikken til noen så er det henne. Resten av røkla kan du selge på billigsalg til vennekretsen din, raser Tom.

- Skandale hele greia etter at Elin røk ut! Se å få sparket Peter peters ut av TV-ruta en gang for alle. At han kaster ut den beste sangeren som noensinne har væt på et talentshow (ikke glemt Kurt), sier nok. Peters må være totalt inkompetent, mener Paulie.

Se Elin synge nederst i saken

- Peter Peters hadde egentlig dømt henne ut før hun fikk opptre. Han har jo ikke villet ha henne med så langt som hun kom en gang :( Den dommeren bør høre litt mer på sine medhjelpere. Rein trynepolitikk han driver med. Elin har noe helt fantastisk som ingen av de andre har. Stå på Elin og ikke la han unge jyplingen knuse dine drømmer. Vi er mange som heier på deg :), skriver Britt Karin.

Seerne har nå tatt saken i egne hender og opprettet både underskriftskampanje og over ti nye grupper på Facebook som krever at 20-åringen må få en ny sjanse på talentprogrammet. Gruppene har tilsammen flere tusen medlemmer.

Ikke platekontrakt
Og det er ikke bare seerne som er i sjokk. Også med-dommer Jan Fredrik Karlsen synes Peter Peters har gjort en alvorlig feil.

- Med all respekt for Peter Peters, her føler jeg at han gjort en skikkelig feil. Elin skulle vært blant finalistene, sier Jan Fredrik til VG.

Ifølge tips Side2-redaksjonen har fått skal kjendismanageren allerede ha bestemt seg for å gi Elin platekontrakt, men dette avkrefter Karlsen

- Det er ikke sant. Jeg har ikke snakket med henne enda og, utover det har ingen kommanter, sier en lite meddelsom, dog lystig Jan Fredrik, som allerede svarer telefonen sin med «Elin Gaustads forværelse».

Hemmelighetsfull
- Så vi får bare vente å se?

- Ja, dere får bare vente i spenning, ler han.

Bjarne Laastad, TV 2s «X Factor»-ansvarlige har heller ikke hørt noe om en platekontrakt.

- Nei, dette er nytt for meg. Det vet jeg ingenting om, sier han til Side2 torsdag formiddag.

Tips Side2 om «X Factor»-deltakerne: Klikk her

Folkefavoritt
Peter Peters var fullstendig klar over Elins popularitet blant folket, men står alikevel på sitt.

- Jeg regner med at det kommer en skikkelig skittstorm. Hun var jo folkefavoritt, sier han til VG og forteller at det var en vanskelig avgjørelse.

Hør Elin her. Burde hun gått videre?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere