*Nettavisen* Nyheter.

Ikke forberedt på sammenbrudd

Da Jan Thomas skulle fortelle Christina Johnsen at hun var for tykk, ante han ikke hvordan hun ville reagere.

08.09.08 11:19

(SIDE2:) Det ble mye rabalder da Christina Johnsen (21) i 2005 plutselig ble vraket som vinner av «Årets Ansikt» fordi hun var for tynn. Samme år meldte hun seg på «Top Model» for første gang og ble vraket også da av samme grunn.

Under årets sesong av modellkonkurransen får hun beskjed av «Top Model»-coach Jan Thomas at hun har det motsatte problemet. Svolvær-jenta reagerte med å bryte fullstendig sammen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dramatisk
- Jeg var ikke forberedt på en sånn reaksjon, men det er jo umulig å forberede seg på hvordan et annet menneske vil reager på noe slikt, forteller Jan Thomas til Side2.

- Jeg hadde nok tenkt at det ble dramatisk. Det er jo en veldig sensitiv ting å diskutere.

Jan Thomas tvilte likevel aldri på at Christinas nye kroppsform var noe han ikke skulle ta opp.

Tok det seriøst
- Det er jo ikke sånn at jeg bare gjør ting som faller meg inn der og da. Dette var utrolig nøye gjennomtenkt og diskutert redaksjonelt flere ganger, og vi kom fram til at dette absolutt var en viktig ting å gjøre.

- Det fikk jeg jo bevis for senere også, hun kom jo ofte bort å kastet seg rundt halsen min og fortalte stolt at hun hadde vært å trent. Hun tok det veldig seriøst, og jeg sa det med all min kjærlighet.

Også forrige sesong kom Jan Thomas med flere kontroversielle uttalelser, blant annet at modellene ikke måtte finne på å amme fremtidige barn.

Les mer:- Det dummeste jeg har sagt

Uttalelsen skapte furore, og kjendisstylisten måtte legges seg paddeflat. Likevel er han ikke redd for å tråkke i salaten i år igjen.

- Nei, da er jeg mer redd for å gå gjennom livet full av frykt. Jeg er en fryktløs, ærlig person og jeg sier det som kommer fra hjertet. I fjor kom jeg med noen uttalelser som helt klart ikke skulle ha gjort, så da la jeg meg flat, sier han.

Cat fight
Det var ikke bare fra Jan Thomas Christina skulle få høre det. Under den første treningsøkten jentene hadde sammen hadde Martine D følgende å si til kameraet:

- Det er jo kanskje noen som trenger å trene mer enn andre her. Få inn litt mager og stramme opp litt på rumper og lår. Kanskje Christina kunne tatt noen sit-ups om kvelden?

Bitchingen har med andre ord allerede begynt.

Top Model har sesongpremiere på TV3 mandag klokken 20.30.

Årets deltakere

732

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.