Ikke gå glipp av dette

Denne utsikten kan du nyte om du blir med på festivalen Romsdalsvinter.

Denne utsikten kan du nyte om du blir med på festivalen Romsdalsvinter. Foto: Halvor Hagen (Ski Romsdal AS)

Du kan blant mye annet dra på fjellfestival eller løse krimgåter i Norge i april.

20.03.12 09:17

HTML EMBED

I april kan du ...

... sole deg under Skarverennet

21. april
Det blir fest både i og utenfor løypene når 12 220 skiløpere spenner på seg ski og glir gjennom vinterlandskapet fra Finse, i det som er ett av verdens aller største skirenn.
> skarverennet.no

... løse krimgåter i Oslo

31. mars–9. april
Hans Olav Lahlum og Cappelen Damm byr i år på en spennende påskekrimgåte, som du selv kan forsøke å løse i reneste Sherlock Holmes-stil på Norsk Folkemuseum.

... ta imot påskebudskapet i Bergen

30. mars–15. april
Påsken er tross alt en kristen høytid, og rundt omkring i Norges kirker vil det bli holdt ulike gudstjenester hele påsken. I Bergen arrangeres det tradisjonen tro også Påskefest i regi av Bergens menigheter.

... oppleve dansekunst i Trondheim

19.–25. april
For femte år på rad byr Trondheim opp til dans i alle former gjennom dansefestivalen Multiplié. I år har festivalen fokus på den uventede danseren.

... delta på fjellfestival i Romsdal

29. mars–1. april
Dette bør være greia for deg som liker friluftsliv i bratte fjell og samtidig er sosialt anlagt. Romsdalsvinter har toppturkurs for jenter, føringsturer, foredrag, konsert og sosialt samhold i en deilig røre. Festivalen er vinterutgaven av den mer kjente Norsk Fjellfestival, og tilbyr alt fra det snilleste til det råeste innen fjell- og skisport.

... spille sjakk i Fagernes

28. april–5. mai
Alle med et snev av interesse for sjakk bør ta en tur på Norsk Sjakkfestival på Fagernes. Der blir det lynsjakk, Barnas Grand Prix, sjakkhistoriske dager og selvfølgelig Det åpne NM i sjakk 2012.

... lære om øl og akevitt i Stavanger

21. april
Dette er messen for deg som vil lære mer om øl, ølbrygging og akevitt, eller som trenger en god unnskyldning for å ta seg en skikkelig kvalitetsdram på en lørdags formiddag.
> ologakevittmesse.com

... bli med på folkefest i Risør

27. april
Risør våkner til liv med vårsolens første stråler, og arrangerer tradisjonen tro Kulturnatt. Målet er å skape Risørs vakreste våreventyr med tema «Røtter og identitet».

... blåse en lang mars i Skien

27.–28. april
Blåseinstrumenter fra fjern og nær møtes på Skiens kulturscener for å spre brassensemblenes lystige melodier under Grenland International Brass Festival.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.