RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Ikke helt som andre barn

Sist oppdatert:
Scully knytter vennskap til et ungt par som tror at deres lille baby har samme overnaturlige evner som hennes egen baby , William.

Scully er på en internettkafe når hun er vitne til at en ung kvinne, Patty, forlater sin lille baby på kafeen for å krangle med en ung mann på gaten.

Overnaturlige evner

Scully kommer i snakk med Patty når hun kommer tilbake på kafeen. Det viser seg at hun kranglet med barnets far. Når Scully skal til å gå inn i leiligheten sin ser hun barnet bli tatt med i farens bil og Patty står igjen på gaten.

Scully ber Patty med inn i sin leilighet. Det viser seg at Pattys lille baby har samme overnaturlige evner som Scullys baby, William.

Mulder ønskes

Scully har mottatt en e-mail fra agent Mulder. Han savner både henne og barnet. Scully blir oppfordret av FBI-agentene til å kontakte Mulder. Han sitter på verdifulle filer fra militære hemligheter som en kilde i FBI vil snakke personlig med Mulder om.

Scully har betenkeligheter med å be Mulder om dette, hun tror det kan sette ham i fare. Samtidig presser FBI Scully om å kontakte ham - og Scully må ta et vanskelig valg.

På TV 2 torsdag 9. desember 2004 kl. 00.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere