RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke helt som i reklamen

Foto: Aas, Erlend
Sist oppdatert:
Politiet tro til da kvinnen ikke kunne forklare hvor hun skulle. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Kunne ikke si adressen
NORDSETER: Kl. 04.10 ble det meldt om en kvinne som var så overstadig beruset at hun ikke klarte å fortelle en drosjesjåfør hvor hun skulle. Etter litt fram og tilbake fikk politiet rede på hvor den 20 år gamle kvinnen bodde og hun ble kjørt dit og avlevert.

Altså ikke helt som i tv-reklamen, hvor taxisjåføren sender et navn til opplysningen på SMS og finner adressen sporenstreks.

Elg i hage på Vinderen
HEYERDAHLS VEI: Kl. 23.00 i går kveld ble det meldt om en elg som befant seg inne i en hage på Vinderen. Viltnemnda - som har ansvaret for denne typen saker - ble orientert og overtok saken. Det kom ikke flere melding om elgen.

Brann i biler
JERIKOVEIEN: kl. 23.15 ble det meld om at det brant i en bil i Jerikoveien. Det kom flere meldinger til politiet om denne saken som ble fremstilt som små eksplosjoner. To biler var innbladet, en bil ble skadet. Kl. 23.31 ble brannene meldt slukket. Stovner politistasjon arbeider videre med saken.

Bilruter knust
AMMERUD: Kl. 00.11 ble det meldt om to knuste bilruter i Ammerudveien. Politiet var på stedet og lette etter en mulig gjerningsmann, men fant ingen. Det har vært et gjentakende problem med ruteknusing i nevnte distrikt, og politiet nærmer seg en mulig gjerningsmann. Saken etterforskes ved Stovner politistasjon.

Stjal kontorstoler
AKERSGATA: Kl. 01.19 ble det meldt om tyveri av kontorstoler fra en forretning i Akersgata. Politiet rykket ut og fant en 42 år gammel gjerningsmann som ble pågrepet. Han har trolig kommet seg inn i forretningslokalet ved å ødelegge låssylinderen. Politiet fant også mer kontorgods i nærområdet. Saken etterforskes ved Sentrum politistasjon.

Bilvindu kunst - utstyr sikret
SENTRUM: Kl. 02.44 kom det melding om at det var knust et bilvindu tilhørende en gjest som bor på et hotell i Oslo sentrum. I bilen lå det masse kamerautstyr, og dette ble sikret. Politiet ringte opp bileieren som tok seg av bilen.

Sykkel stjålet
HAARKLOUS PLASS: En 47 år gammel mann ble kl. 04.23 frastjålet sin sykkel på Haarklous plass. Gjerningsmannen stjal rett og slett sykkelen til den fornærmede og forsvant. Han ble i første omgang ikke gjenfunnet, og sykkeleieren ble anmodet om å anmelde forholdet.

Tyv tatt på fersk gjerning
BOGSTADVEIEN: Kl. 05.55 pågrep politiet en 37 år gammel mann på fersk gjerning i ferd med å bryte seg inn. Det var knust en rute og alarmen gikk. Da mannen ble tatt hevdet han at han hadde vært sammen med en annen mann som hadde stukket av, men etter litt vedgikk han at han hadde vært alene om ugjerningen. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere