RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke helt vaniljesukker

Sist oppdatert:
Ingen dum ide å lage et rollespill hvor du er pirat, litt dummere at spillet ikke ble særlig bra og er vanskeligere å kontrollere enn en tenåring på speed.

Har du ikke fått med deg filmen så er det en piratfilm med kjekkasene Orlando Bloom og Johnny Depp, og dette spillet er nesten basert på filmen. Vel, folka bak spillet vil sikkert si at det er helt basert på filmen - men du finner verken karakterer eller mye annet igjen her. Vi snakker så absolutt ikke To Tårn.

Vel. Hva så med spillet? Det er ingen dans på roser, eller kanskje - det er en barføtt dans på roser. Alt for mange torner. Kontrollen av spillet er ikke spesielt god, og det føles som om noen ikke helt har skjønt det der med kameravinkler. Dette er ikke enkelt.

Spillet i seg selv er kanskje et av de frieste spillene på markedet og er du en skikkelig gamer vil du elske dette. Er du derimot en mer vanlig dataspiller som meg så hopper du langt over dette spillet. Alt for vanskelig å bli kjent med, men bruker du tid sammen med det er det godt.

Grafikken er svært pen, men lyden er ikke noe som man kan si mye om. Den er fra middels til middels dårlig.

Kjøp om et spill med enorm frihet og høy vanskelighetsgrad høres ut som noe for deg. Leter du etter et godt piratspill for folk flest styrer du utrolig langt unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere