RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke lenger synlige flammer fra eksplosjon

Sist oppdatert:
Drevja/Oslo (NTB-Frode Kvam): Sprengstoffeksperter skal sammen med politi og brannvesen vurdere om det er trygt å åpne området for ferdsel etter at en lastebil fullastet med sprengstoff gikk i lufta i Drevja i Nordland tirsdag.

- Politiet vil i dag gå inn til eksplosjonsstedet sammen med folk fra brannvesenet og sprengstoffeksperter. Gruppen skal sammen skaffe seg en oversikt over hva som har skjedd og deretter vurdere om det er trygt å åpne området for ferdsel, opplyser kommunikasjonsrådgiver Mette Horsberg i Helgeland politidistrikt.

Inntil videre gjelder fortsatt politiets beskjed om ferdselsforbud innenfor sikkerhetssonen, som er opprettet med en radius på 1 kilometer fra eksplosjonsstedet.

Det var tirsdag ettermiddag at en lastebil fullastet med sprengstoff gikk i lufta i Drevja i Nordland. Det oppsto brann, men den var onsdag morgen trolig slokket.

- Det er ikke lenger synlige flammer fra stedet, opplyste operasjonsleder Bjarne Askevold i Helgeland politidistrikt til NTB onsdag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere