*Nettavisen* Nyheter.

Ikke lengre sexavhengig

Komikeren Russell Brand mener han har lagt sine dager som skjørtejeger bak seg.

14.07.08 21:24

(SIDE2:) Han er kanskje ikke så kjent i Norge, men komikeren Russell Brand har lenge vært pop i Storbritannia.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Han slo igjennom som stand-up komiker i 2002, og har siden den gang jobbet både på scenen, radioen og med sine eget talkshow på både MTV og Channel 4. I 2006 var han omtrent den mest omtalte kjendisen i hele England.

Playboy
Nå har Brand kastet blikket sitt mot Hollywood, og har fått gode kritikker for sin rolle i «Dumpet av Sarah Marshall» som for tiden går på norske kinoer. Der spiller han playboyen og rockestjernen Aldous Snow, som stjeler Sarah Marshall fra den uheldige hovedpersonen.

Rollen er ikke langt unna Brands eget liv slike han levde det inntil nylig. komikeren var heroinavhengig fram til 2003, og nesten mest kjent for at han la seg inn til behandling for sexavhengighet på en klinikk i USA.

Roer seg
Men nå som filmkarrieren er i ferd med å ta av, ser det ut til at Russell har roet seg betraktelig på hjemmefronten. 33-åringen har vært sammen med den australske skuespillerinnen Teresa Palmer siden tidligere i sommer da de møttes på settet til filmen «Bedtime Stories», skriver Splash News.

- Skuespillertalentet hennes var av en så bemerkelsesverdig kvalitet at jeg tenkte jeg kunne jo prøve meg, forteller han om hvordan de møttes.

Vil slå seg ned
Den tidligere jentefuten snakker faktisk allerede om å slå seg ned med sin nye kjæreste.

- Det her med monogami, det har jeg holdt på med lenge. Hvis du ser meg ha sex, så er det med en person.

Barn er bare blåbær
Han er heller ikke fremmed for å bli far.

- Det føles ok for øyeblikket, jeg føler meg ganske avslappet i forhold til det hele. Det blir kanskje fint å ha en annen livsstil og å dyrke et barn i en livmor, for så ha få den ut i verden og sånt. Jeg synes det høres kjempegøy ut. Jeg ser på det på en litt naiv måte som å ha det gøy i en fornøyelsespark.

- Jeg kan ikke se for meg at det er noen ulemper, hjertesorg eller pinsler forbundet med oppdrett av barn, fortalte han på det britiske talkshowet «Richard and Judy».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.