*Nettavisen* Nyheter.

Ikke lett å være Gud

Foto: (EA)

Uansett hvilken Gud du tror på så virker det som en slitsom jobb, spesielt etter å ha spilt «Simanimals».

(Spillmagasinet): «Sims»-serien har mange rare versjoner. Det hele startet med en bysimulator før det kom ting som «Sim Ants« og «Sim ditt og datt». «Sims»-versjonen, hvor du styrer mennesker, er den største suksessen. Med bakgrunn i dette har folkene bak spillet laget «Simanimals». Det gis ikke poeng for å gjette hva du styrer denne gangen.

Som konge/gud/dronning etc. over alle dyrene i skogen (samt plantene) så skal du få dyrene til å formere seg, bo hos deg og like deg. Sagt på en annen måte så er dette nøyaktig det samme som «Viva Pinata», hvor man gjør det med fantasidyr. Samt det faktum at sistnevnte spill er genialt bra og dette ikke er det.

Det hele er grafisk sett dårlig og stygt. Wii kan mye bedre, spesielt animasjonsmessig. Lyden er greit nok, men problemet med spillet er kontrollen. Du peker på skjermen og velger ting med en hånd og styrer med den andre og det er svært vanskelig å få styrt noe som helst. Prøv gjerne også å spille med flere spillere hvor alle kan styre kartet og skjermen. Hurra!

Nei, dette er så dårlig og kjedelig at det bare er å glemme. En god ide, som «Viva Pinata» har gjort med lekedyr. Her dårlig utført med virkelig skog og dyr. Kanskje en nummer to kan få fjernet bugs og få grei grafikk og god kontroll. Dette kan du i hvert fall bare glemme.

1558

På forsiden av Spillmagasinetfinner du flere gode saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag