RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke livstruende for knivstukket mann i Porsgrunn

Sist oppdatert:
Porsgrunn (NTB): Mannen som ble knivstukket i sentrum av Porsgrunn lørdag, er ikke livstruende skadd.

- Han er blitt operert, og sykehuset opplyser at prognosen er god, sier operasjonsleder Arne Tollehaugen i Telemark politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen skjedde mellom kjøpesenteret Down Town og bussholdeplassen i Porsgrunn sentrum i 14.30-tiden lørdag. Mannen i 40-årene ble brakt til Sykehuset Telemark etter å ha blitt knivstukket to ganger i magen. Det ene knivstikket ble betegnet som alvorlig.

Hendelsesforløpet er uklart, men vitner på stedet så en mørk, eldre Mercedes. I bilen var tre- fire personer. Ifølge vitner slo mannen i 40-årene i panseret på bilen før det oppsto tumulter på stedet. Politiet tror gjerningsmannen ble med bilen bort fra stedet etterpå.

Én av mennene i bilen ble av politiet beskrevet som høy og tynn, med mørk hud og mørkt hår, og han hadde på seg hvite solbriller og sannsynligvis en grå genser.

Søndag ettermiddag var ennå ingen blitt pågrepet i saken. Politiet ber om hjelp fra folk som var i området på det aktuelle tidspunktet, og som var vitner til knivstikkingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere