Ikke nærmere gjennombrudd i Montebello-drapssak

Oslo (NTB): Det har kommet inn elleve tips etter at en polsk mann ble funnet drept på Montebello i Oslo, men politiet står ikke overfor noe gjennombrudd i saken.

- Det har vært en helg med intens informasjonsinnhenting. Det er mye arbeid i denne fasen, og vi jobber videre med dette, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt til NTB. Rohde leder seksjonen for volds- og seksualforbrytelser.

I løpet av helgen har politiet snakket med venner, familie og kolleger av den polske mannen i 30-årene som ble funnet drept i bagasjerommet på bilen sin torsdag kveld. Liket ble oppdaget etter at politiet ble varslet om en feilparkert bil på Montebello vest i Oslo. Mannen var meldt savnet på Romerike rett før han ble funnet drept.

Rohde sier det har kommet inn elleve tips og at politiet holder på å gå gjennom disse.

- Så langt har det ikke utkrystallisert seg noe motiv som peker seg entydig ut, og det er ikke slik at vi står overfor et gjennombrudd, sier Rohde. Hun ønsker seg derfor fortsatt tips fra publikum, særlig fra det polske miljøet på Østlandet.

- Ikke fordi vi mistenker at løsningen finnes der, men at dette er en sak det kanskje snakkes mye om. Derfor håper vi personer som kan kaste lys over saken, tar kontakt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.