RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke noe Telenor- tilbakekjøp riktig ennå

Sist oppdatert:
Aksjemarkedet har sendt Telenor-aksjen opp fra bunnen etter resultatet, og det spekuleres i tilbakekjøp av egne aksjer. Men tilbakekjøp nå avvises fra Telenor. Les mer
Telenor la i dag frem kvartalstall som ved åpning ikke imponerte markedet. Aksjen falt tungt fra åpning og var ned over tre prosent. Blant annet har storbanken Dresdner Kleinwort Wasserstein varslet at de vil gå gjennom sin anbefaling på Telenor, som i dag er et hold.

Men aksjen startet å stige i lunchtider, og har faktisk vært såvidt positiv onsdag. En av triggerne har etter det iMarkedet.no kjenner til vært spekulasjon om at Telenor kommer til å kjøpe tilbake egne aksjer.

Selskapet har en fullmakt til å kjøpe tilbake inntil 10 prosent av utestående, og har sålangt benyttet seg av denne fullmakten til å kjøpe 2 prosent. Det opplyser Investor Relation, Erling Thune, til iMarkedet.no.

Thune forteller videre at denne fullmakten vil bli søkt videreført av styret ved neste generalforsamling.

- Det er lite sannsynlig at vi er ute i markedet og kjøper tilbake egne aksjer nå. Vi er inne i en periode med innløsning av opsjoner og vi ønsker ikke å være ute i markedet når vi holder på å innløse opsjoner, sier Thune til iMarkedet.no.

Telenor er ned 0,43 prosent til 57,75 kroner aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere