RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke nok interesse for kjøpesenterselskap

Sist oppdatert:
Steen & Strøm og Storebrand skrinlegger nå planene om å etablere et holdingselskap med en portefølje av kjøpesentere. Det var ikke nok interesse i investormarkedet for selskapet
Etter å ha presentert planen og senere utvidet tegningsfristen for selskapet Kjøpesenter Invest KS, gir parhestene Steen & Strøm og Storebrand opp prosjektet.

Selskapet som skulle eie en protefølje på ni norske kjøpesentere har ikke høstet nok intersse blant investorene.

- Selskapene tar til etterretning at det i dagens marked ikke har vært tilstrekkelig interesse for det nye eiendomsproduktet i investormarkedet og at forutsetningen om fulltegning dermed ikke er innfridd, skrier selskapene i en felles melding.

Beslutningen innebærer at forvaltning, eierskap og drift knyttet til de aktuelle ni kjøpesentrene som skulle inngå i Kjøpesenter Invest, videreføres som i dag.

Selskapne skriver at investeringene i kjøpesentre over tid gitt Steen & Strøm og Storebrand Livsforsikring god og stabil avkastning, noe som også forventes å være situasjonen fremover.

Beslutningen om å ikke etablere Kjøpesenter Invest KS vil ikke påvirke bokførte verdier i Storebrand Livsforsikrings eiendomsportefølje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere