RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke planer om å kjøpe seg opp i VimpelCom

Sist oppdatert:
Telenor benekter meldinger om at de enten ønsket å selge seg ut eller kjøpe seg opp til 51 prosent i det russiske mobilselskapet VimpelCom
Onsdag formiddag meldte det russiske nyhetsbyrået Interfax at Telenor Mobil ønsket å enten selge seg ut av VimpelCom eller skaffe seg kontroll ved å kjøpe seg opp til 51 prosent. Telenor eier i dag 29 prosent.

- Artiklene i russiske presse er kun spekulasjoner, sier Telenor Mobil-leder Dag Vangsnes til Dow Jones.

Vangsnes sier at det ikke foreligger noe nytt i forhold til VimpelCom-andelen. Telenor har tidligere uttalt at de enten ønsker å ta kontroll eller å selge seg ut av de utenlandske mobilselskapene i porteføljen.

- Det er ikke noe nytt her. Det eneste vil har kommunisert er vår strategi, som er å få finansiell kontroll, inkludert konsolidering, eller å selge ut, sier Vangsnes.

Telenor og den russiske partneren Alfa Group forhandler nå med å fusjonere VimpelCom og det deleide datterselskapet VimpelCom-Region.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere