RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke rom for skuffelser

Sist oppdatert:
Denne uken starter resultatsesongen opp for alvor på Oslo Børs. Kaupthings Jan Petter Sissener mener det ikke er rom for mange skuffelser.
Denne uken starter resultatsesongen for alvor i gang i Norge. Mandag kommer ehandelsselskapet Komplett med tall, mens Fast leverer tall i morgen.

Onsdag kommer RCL, Ementor og Tandberg med tall, mens Norske Skog og Odfjell leverer resultater på fredag. Vi må imidlertid vente ytterligere to uker på resultatrapportene til børstungvekterne Statoil og Hydro.

Ikke mye rom for skuffelser

Sjefen for meglerhuset Kaupthing i Norge, Jan Petter Sissener, sier til Aftenposten at det ikke er mye rom for skuffelser i denne resultatsesongen.

- Kommer du med kanonresultater, går kursen litt opp, men skuffer du lite grann med resultatene, får du derimot et kursfall på 10 prosent i fjeset før du får snudd deg, sier Sissener, og fortsetter:

- Fallhøyden ved marginalt skuffende resultater er vesentlig høyere enn potensialet for kursstigning ved det morsatte, sier Sissener, som mener årsaken til dette er at børsen begynner å bli "fair" priset etter tre år med oppgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere