RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke så hot i boligmarkedet likevel

Sist oppdatert:
Det er kanskje ikke så hot i boligmarkedet som flere av boligmeglerne skal ha det til. Det mener i alle fall Norges Eiendomsmeglerforbund
Flere i boligmeglerstanden har benyttet høsten til å hausse opp tilstanden i boligmarkedet.

Nå heller to eksperter kaldt vann i hodet på hausserne. Ifølge Dagens Næringsliv er boligmarkedet adskillig roligere enn det enkelte eiendomsmeglere vil ha det til.

Ekspertene stiller seg videre uforstående til påstandene om bonanza-tilstander i boligmarkedet.

– Det går greit i boligmarkedet. Omsetningen er bra og tempoet brukbart, men ikke noe mer, sier direktør Finn Tveter i Norges Eiendomsmeglerforbund. til Dagens Næringsliv.

Påstandene til Tveter blir bekreftet at markedssjef Rune Garborg i DnB Nor Eiendom.

– I gjennomsnitt må boliger gjennom tre runder med annonsering og visninger før salg finner sted. Slik har det vært siden april. Jeg har ingen tro på at boligmarkedet vil overgå tilstandene i fjor med raskt prisvekst, kort omsetningstid og stort etterspørselsoverskudd. sier Garborg til Dagens Næringsliv.

De to ekspertene tror altså på en status quo-tilstand i boligmarkedet fremover. Dermed vil prisene på boliger holde seg, men den kraftig prisoppgangen vil utebli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere