RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke så sporty i Gresvig

Sist oppdatert:
Sportsbutikkene til Gresvig og konsernsjef Rolf Gullestad gjør det ikke så bra som forventet, og konsernet har sendt ut et resultatvarsel for tredje kvartal tirsdag
Ifølge Gresvig er det kjedens egeneide butikker som har gitt en smell for konsernet i tredje kvartal.

Gresvig forventer nå et resultat før skatt på kun 2,2 millioner kroner i tredje kvartal, mot 20,5 millioner i samme periode i fjor.

- Hovedårsaken er sviktende resultat i egeneide butikker. Konsernet forøvrig har utviklet seg i tråd med selskapets forventninger, melder selskapet.

Selskapet har besluttet umiddelbart å iverksette tiltak for å bedre resultatene i egeneide butikker.

Konsernets foreløpige resultat før skatt hittil i år er 35,3 millioner kroner, mot 43,9 millioner i samme periode i fjor. Av dete så bidrar de egeneide butikken med et underskudd på 30 millioner, mot minus 8,1 for de første ni månedene i fjor.

- Årsaken til de svake resultatene i egeneide butikker er blant annet den tilspissede konkurransesituasjonen i Oslo-området, hvor de fleste egeneide butikkene er lokalisert, samt utilstrekkelig fokus på lønnsomhet i og drift av egeneide butikker, skriver styret.

Det er allerede gjennomført nedbemanning i butikkene, samt endringer i ledelsen av egeneide butikker. Tiltak på inntektssiden vil være økt fokus på markedsføring og kampanjegjennomføring, samt økt fokus på salgsfremmende tiltak i butikkene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere