RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke sexsjikane mot Erikssons eks

Sist oppdatert:
En arbeidsrett fastslår at Sven-Göran Erikssons eks-elskerinne Faria Alam ikke ble sexsjikanert i det engelske fotballforbundet.

(SIDE2): Alam sa opp jobben som sekretær i FA etter at det ble offentlig kjent at hun hadde hatt en affære ikke bare med landslagstrener Eriksson, men også med FA-sjefen Mark Palios.

Eks-modellen skal ha gitt sine to menn kallenavnene «Sugar» og «Pretty Polly».

Men om hun sluttet frivillig, krevde Alam 330.000 kroner i erstatning fra FA, og anklaget dessuten forbundet for sexdiskriminering og kontraktbrudd.

Hun påsto blant annet at hun var blitt utsatt for sexsjikane fra FA-direktør David Davies mens hun jobbet som hans personlige assistent.

Forbundet mente på at hun selv sa opp for å kunne selge historie til sladderpressen. Alam fikk fire millioner kroner av News of the World for å fortelle de pikante detaljene.

Fredag avviste en engelsk arbeidsrett alle anklager.

- Vi er meget glade for at anklagene om sexsjikane mot direktør David Davies ble enstemmig avvist av retten, sier FA i en kort kommentar.

PS! Nylig ble det kjent at Eriksson i månedsvis har ringt Alam for å prøve å vinne henne tilbake. Mange har spekulert i om det burde koste ham jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere