*Nettavisen* Nyheter.

Ikke singel lenger

Foto: (all over press)

Kristin Davis (40) fra «Sex og singelliv» er ikke singel lenger. Nå har tv-skuespillerinnen falt for komikeren Steve Martin (59).

12.03.05 11:24

(Side2):
- Det er ekte vare, sier Kristin Davis som har fått om Hollywoodveteranen Steve Martin på kroken.

Den 59-år gamle komikeren Steve Martin falt pladask for den 19 år yngre Kristin Davis, som er kjent som den kjærlighetsultne Charlotte fra den populære tv-serie «Sex and the City».

I Tv- serien løper Charlotte fra den ene mannen til den andre, men i virkeligheten er Davis mer tilbakeholden, selv om hun har rukket å være kjæreste med blant annet Alec Baldwin, Damien Lewis og Jeff Goldblum.

Steve Martin har vært gift en gang før, men han har vært skilt siden 1994, mens Kristin Davis aldri har vært til alters.

Klikk på bildet for å forstørre.

Davis er også kjent fra TV-serien «Melrose Place». Nå har hun fire filmprosjetker på gang. For tiden holder hun på med innspillingen av «The Shaggy Dog».

Steve Martin har over 40 filmer på merittlisten i tillegg til de flere titalls filmene han har skrevet manus til eller produsert. Nylig avsluttet komikeren innspillingen av «The Pink Panther» - hvor han spiller Inspector Jacques Clouseau.

Hverken Steve Martin eller Kristin Davis har barn fra før.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.