RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke skremt av Tandberg

Sist oppdatert:
Under tittelen "Deja Vu Profit Warning" har meglerhuset ABG Sundal Collier gått igjennom fredagens sjokkmelding fra Tandberg
I analysen skriver meglerhuset at selv om den kortsiktige risikoen er høy så gjentar de kjøpsanbefalingen. Det er særlig de gunstige multiplene og den rabatterte aksjekursen i forhold til hovedkonkurrenten Polycom som gjør Tandberg attraktiv.

Videre mener meglerhuset at Tandberg er en klar oppkjøpskandidat og har satt et kursmål på 40-50 kroner aksjen. Ansettelsen av den tidligere finansdirektøren blir fremhevet som en av usikkerhetene i aksjen fremover. I analysen skriver ABG Sundal Collier at selskapet har behov for en konsernsjef med bredere bransjeerfaring og poengterer at nyoppnevnte Fredrik Halvorsen mangler dette. En annen fare for selskapet er at høyt kvalifiserte medarbeider slutter på grunn av den interne uroen.

Oppsummering
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 40-50 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 19. desember 2005

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere