RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke Snowflakepriser i Norge

Sist oppdatert:
SAS presenterte i dag sitt nye klassesystem i tråd med opplysningene som lakk ut i forrige uke. Billig alternativet Snowflake blir imidlertid ikke å finne for norske passasjerer
Den nye billetkategorien til SAS heter Economy Flex som vil være et alternativ til forretignsreisende til dagens business-klasse. Prisene i Econonmy Flex vil ligge på 75 til 90 prosent av Business-klassen.

Dagens økonomiklasse oprpettholdes i alle de tre skandinviske markedene som i dag, men SAS lavpårisatsning Snowflake vil ikke norkse passasjerer få ta del i.

Ifølge Dagen Industris nettutgave vil de nye klassene gjelde både i Sverige og Danmark, men Snowflakeprisene vil ikke bli å finne i det norske markedet.

Mens Economy-klassen tilbyr priser på 50 prosent eller lavere av fullpris billettene, så ligger Snowflakeprisene nede på 10 prosent av Busniss-billettene. Også tidligere har Snowflake-konseptet blitt holdt utenfor SAS BRaathens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere