RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke trist som faen

Sist oppdatert:
Hun leter først og fremst etter nettvenner, men "Tristsomfaen" er også glad i overraskelser! Les mer om henne her.

Hvorfor begynte du på SprayDate?

Det husker jeg ikke, men det var sikkert fordi det virket spennende og interessant. Artig å bli kjent med nye folk, selv om jeg sjelden møter dem. Er ikke her for å treffe den store kjærligheten, men SprayDate er ett flott tidsfordriv!

Har du møtt noen gjennom tjenesten?

Jada, det var i år 2000 - vi ble sammen, men forholdet varte bare 4 måneder. Det stemte ikke helt med kjemien da forelskelsen gikk over. Ellers har jeg jo familie og venner som også har profil her inne, og de møter jeg naturligvis stadig vekk!

Hva leter du etter på SprayDate?

Nettvenner! Jeg liker å diskutere alt mulig, og er nok meget påståelig. Setter stor pris på mennesker med en god porsjon humor.

Har du anbefalt SprayDate til noen andre og hvorfor?

Ja, det har jeg nok gjort! Har venninner som bor spredt rundt i landet, og hvis vi er pålogget samtidig, så kan vi jo skrive til hverandre der. Ellers er det en grei måte å flørte trygt med gutter, for de får ikke klådd på deg gjennom skjermen.

Hva mener du er det beste med SprayDate?

Dagboka! Elsker å skrive, og det er utrolig hva som kan hende i løpet av dagen som jeg er bare nødt til å skrive om. Legger ikke skjul på noe¿ Dessuten kan det bringe mange hyggelige overraskelser! I dag fikk jeg en nydelig blomsteroppsats på jobb av en god venn her inne. Trodde sånn bare skjedde på film jeg.

Hvor kommer nicket ditt fra?

Det var bare noe som datt inn i hodet mitt da jeg opprettet min profil, men jeg får mye spørsmål om det. Og jeg sier igjen: Nei, jeg er ikke trist og jeg har ikke lest boka til Ari.

Her kan du besøke hennes profil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere