RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I’m not with stupid

Sist oppdatert:
John McCain skjønner at han må distansere seg fra president George W. Bush for å vinne valget 4. november.

Presidentkandidat John McCain vet at Republikanernes svakeste ledd er den sittende presidenten George W. Bush.

Derfor har McCain vært forsiktig med å bruke Bush til å fronte presidentvalgkampen og heller valgt å distansere seg fra verdens mektigste mann.

Demokratenes presidentkandidat Barack Obama har også flere ganger forsøkt å definere McCain som en videreføring av Bush-politikken.

- Det som kommer til å være hovedstrategien til Barack Obama vil være endring kontra en tredje termin med «Bush». Jobben hans blir å definere McCain som en videreføring av Bush-politikken. Klarer han det, så vinner han valget, har Svein Melby, leder for Transatlantiske studier ved Institutt for forsvarsstudier, tidligere uttalt til Nettavisen.

- Men dette vet jo McCain, og han må mestre å frigjøre seg selv fra å være en videreføring. McCains strategi vil være å angripe Obama på manglende erfaring innen sikkerhets- og utenrikspolitikk, og han vil si at Obama er en risikabel person å sette inn i Det hvite hus, ifølge Melby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere