RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imarex kjøper mer NOS

Sist oppdatert:
Shippingbørsen Imarex kjøper seg videre opp i Norsk Oppgjørssentral. Les mer her:
Tidligere i dag ble det kjent at den svenske børsgruppen OM Gruppen solgte sine aksjer i Norsk Oppgjørssentral, bedre kjent som NOS.

De over 1,7 millioner aksjene til den svenske børsgrupperingen, som blant annet eier Stockholmsbørsen, gikk ut i markedet på 18 kroner aksjen. Selv opplyste selskapet at de hadde en gevinst på sine aksjer på 20 millioner svenske kroner.

Imarex bekrefter til iMarkedet.no at de er en av kjøperne og at de har kjøpt seg opp til 20 prosent av aksjene i selskapet.

Selskapet vil ikke kommentere hvor mange aksjer de kjøpte, men tidligere hadde de 17,25 prosent av aksjene i oppgjørssentralen. Det er ikke kjent for iMarkedet.no hvilke andre kjøpere det var til OM-gruppens post. Ingen eiere har lov til å ha mer en 20 prosent av aksjene i NOS.

Forrige uke skrev iMarkedet.no om at selskapet må endre sin måte å presentere resultatregnskapet på. Dette er på grunn av aksjeposten i NOS. Den saken kan du lese om her.

Må kutte resultat etter tilsyn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere