RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

iMarkedet lanserer teknisk analysetjeneste

Sist oppdatert:
Teknisk analyse er et viktig verktøy for aktører i finansmarkedene. Nå lanserer iMarkedet en ny tjeneste for teknisk aksjeanalyse
I samarbeid med Aksjesiden AS lanserer iMarkedet i dag en ny tjeneste for teknisk aksjeanalyse: BullSpike.

Teknisk aksjeanalyse (TA) har i mange år blitt betraktet av den etablerte meglerbransjen som litt "hokus pokus".

Halvt vilkårlige linjer har blitt trukket på kryss og tvers av det historiske kursdiagrammet, for at man deretter har konkludert med et kjøp eller salg.

Men idag hevdes det at opp til 40 prosent av all handel i USA blir generert av såkalt programhandel, som nesten utelukkende baserer seg på prinsipper innenfor TA. Samtidig har de fleste anerkjente økonomiske tidsskrifter fått sine egne spaltister på området, så det kan ikke lenger hevdes at TA er en avsporing som analysemetode i verdipapirmarkedene.

Idag har også iMarkedet gleden av å introdusere sine egne sider for teknisk aksjeanalyse i samarbeid Aksjesiden AS som står bak utviklingen av nettjenesten www.bullspike.com .

Tjenesten har idag to ulike formater. BullSpike - rapport er ment å raskt skulle gi et overblikk over det aktuelle verdipapirs teknisk status, gitt ut fra et sett med ulike indikatorer. Rapporten gir deg også ulike diagrammer.

I det andre formatet, BullSpike - tegneverktøy , har du selv anledning til å foreta dine egne analyser ved å tegne trend-, støtte- og motstandslinjer. Disse linjer kan tegnes i både kursdiagrammet og et bredt utvalg av tekniske modeller.

Lagringsfunksjon av linjer må du imidlertid foreta hos www.bullspike.com for å få tildelt et eget brukernavn ved registrering.

Kursbiblioteket har i dag alle aksjer og indekser ved Oslo Børs. I tillegg finnes et lite utvalg av internasjonale indekser foruten noen svenske aksjer. De forskjellige aksjer henter du enten frem ved å bla gjennom listene eller skrive inn tickerkode i egen boks øverst på siden.

Tjenesten har mange funksjoner, men det enkleste er at du selv tar den i bruk og lærer dens finesser ved egne klikk.
Vi håper programvaren faller i smak og at et den blir et nyttig verktøy i forbindelse med dine investeringer.

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere