RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

iMarkedets superportefølje

Sist oppdatert:
iMarkedet har gjennomgått de anbefalte aksjene fra flere megler- og analysefirmaer. Her er de mest anbefalte aksjene, samlet i en superportefølje
Les også:
First dumper Tandberg
Uendret Orion-portefølje
DnB NOR Markets stokker om porteføljen
Terra rokerer i porteføljen
CARs portefølje

iMarkedet har gjennomgått de anbefalte porteføljene til tre meglerhus og to analysehus denne uken. I porteføljene samles aksjer innen forskjellige sektorer på Oslo Børs. Porteføljene indikerer samtidig megler- og analysehusenes aksjesyn.

Porteføljene vi har kikket nærmere på er fra meglerhusene DnB Nor Market, First Securities og Terra Securities. Vi har samtidig sett på porteføljene til analysehusene CAR og Orion.

Generelt er det, som forrige uke betydelig interesse for oljetungvekterne Hydro og Statoil, på grunn av den høye oljeprisen.

iMarkedet har også samlet aksjene som nevne to eller flere ganger i ukesporteføljene. Disse sammenstiller vi i iMarkedets Superportefølje. Denne uken er det fem aksjer som nevnes to eller flere ganger i ukesporteføljene.

Ny i superporteføljen siden sist er Tandberg, mens Norske Skog og TGS Nopec går ut.

Den mest anbefalte aksjen er Telenor, som er på listen til både DnB NOR Markets, Terra og First. Det er verdt å merke seg at de to siste, Orion og CAR, normalt har mest fokus på mindre aksjer enn Telenor.

Tandberg kommer inn i superporteføljen selv om First tar aksjen ut av sin portefølje, fordi Terra og DnB NOR Markets tar den inn.

Superportefølje

- Telenor
- Tandberg
- Hydro
- Fast
- Statoil

Forrige ukes superportefølje:

- Fast
- Hydro
- Norske Skog
- Telenor
- TGS Nopec
- Statoil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere