Gå til sidens hovedinnhold

– Imponert over nettvekst

Den nye konsernsjefen i Mecom, Tom Toumazis, besøkte mandag Lokalavisene Oslo.

AKERSGATA: – Jeg er imponert over den nettveksten dere har vist i Oslo det siste året, var Mecom-sjefens attest til de ansatte. Han viste til utviklingen på nettstedet dittOslo.no og veksten i brukertall og inntekter.

Bare to uker etter at han tiltrådte stillingen som toppsjef i Mecom kom Tom Toumazis mandag på besøk til Lokalavisene Oslos redaksjon i Akersgata. En av de mange mediehusene i Europa som Mecom eier.

Del på Facebook

Mange tusen ansatte

Toumazis overtok toppjobben 8. august etter David Montgomery, som har ledet selskapet siden det kjøpte opp Edda Media fra Orkla i 2006. Mecom er børsnotert på London Stock Exchange og sysselsetter rundt 9.000 ansatte i Nederland, Polen, Danmark og Norge, hvorav rundt 1.300 det norske datterselskapet Edda Media.

Tom Toumazis har sin lederbakgrunn fra Endemol og Disney, og skal nå lære en ny del av mediebransjen. Mecom er kjennetegnet av sterke lokale mediehus med ledende posisjoner i sine lokalmarkeder.

Interessert sjef

Nå er han på en rundreise i de fire landene for å lære mer om virksomheten, og ansvarlig redaktør Tore Bollingmo og adm. direktør Jan Tore Kristiansen svarte så godt de kunne om virksomheten i Oslo til en meget interessert medieleder.

Styreleder Tom Helge Rønning i Lokalavisene Oslo, og konsernsjef i Edda Media, Karl Gunnar Opdal, var også med for å vise sin nye sjef rundt.

Fra Oslo gikk turen videre til Buskerud hvor Toumazis skulle besøke andre utvalgte mediehus. Han har allerede rukket innom virksomhetene i Danmark og Nederland, og etter Norge går turen til Polen.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant