RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

In med dyrisk sex

Ut med barberhøvelen: Nå skal du ha sex med hud og hår, mener dansk sexolog.

(SIDE2): Den glattbarberte, småpike-looken er ut. Nå skal vi være naturlige.

Dette stemmer med Side2s undersøkelse, hvor leserne fortalte at de ønsker naturlige bryster.

Sex er dyrisk
Småpike-trenden, som er basert på porno, har vært moderne i lang tid. Men nå har kvinnene gått barberte så lenge, at mennene er lei, tror den danske sexologen Joan Ørting.

- Det sterile mennesket som bare lukter såpe og parfyme, går hen og blir kjedelig i lengden. Det er ikke noe dyrisk over det. Sex er dyrisk. Det skal være sæd, spytt og væsker, sier Ørting ifølge Ekstra Bladet.

Hun påpeker at det handler om alt annet enn å trekke inn magen og smile søtt når man får en orgasme. Vi skal tørre å være oss selv, blant annet ved å kutte ut intimbarberingen.

- Signalene er: ”Se. Jeg elsker meg selv, jeg er voksen og vet hva jeg vil ha”. Det viser at det er en kvinne som tør lage lyder, vibrere med lårene og reagere på det mannen gjør med henne, sier Ørting.

Savner "trekanten"
Hun tror også at mange menn savner kroppshåret:

- Mange voksne menn liker trekanten, fordi det ikke er noen spenningsfaktor når du kan se det hele. Alt det frekke ved det skjulte går vekk når man er barbert, sier sexologen.

Ørting skriver på sin nettside at det heller ikke er sunt å være glattbarbert. Hun har pratet med en lege som fortalte at hun behandler mange jenter med underlivssykdommer på grunn av hårfjerningen. Jentene får byller, sopp, underlivsbetennelse, urinveisinfeksjon og lignende.

Barberte kvinner risikerer også at lukten av sex og lidenskap forsvinner sammen med hårene. Kvinner har luktstoffer i kjønnshåret som aktiveres ved sex.

- Det naturlige er best. Det er da søtt med en trekant med små krøller, sier Ørting.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere