RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Indisk landsby rammet av jordskred

LETTER ETTER FAMILIEN: En eldre indisk kvinner gråter mens hun leter etter familiemedlemmer i det som en gang var hennes hjem i landsbyen Malin vest i India.
LETTER ETTER FAMILIEN: En eldre indisk kvinner gråter mens hun leter etter familiemedlemmer i det som en gang var hennes hjem i landsbyen Malin vest i India. (Ap)
Sist oppdatert:
En landsby vest i India er rammet av et stort jordskred, og lokale myndigheter frykter at inntil 150 personer kan være tatt i skredet.

– Sivile myndigheter sier mellom 42 til 50 bygninger er rammet. Vi frykter 150 personer er fanget, sier Alok Avasthy i den nasjonale kriseberedskapen til nyhetsbyrået AFP.

Store redningsmannskaper fra politiet og hæren er på vei til landsbyen Malin, som ligger i nærheten av byen Pune i delstaten Maharashtra. De første redningsmannskapene er kommet fram, men jobber under vanskelige forhold, sier lederen Sandeep Rai Rathore i kriseberedskapen.

Ifølge TV-stasjonen CNN-IBN har fem personer mistet livet, mens fem er hentet ut i live.

– Det nøyaktige tallet på rammede er ikke kjent. Vi beveger oss sakte for å sikre at de som er fanget, kommer seg trygt ut, sier Saurav Rao i de lokale myndighetene til nyhetsbyrået Press Trust of India.

Skredet er utløst av store nedbørsmengder, og en rekke bygninger ble begravet da deler av en åsside raste ut. Det har regnet i flere dager i området. (©NTB)

50 BYGNINGER RAMMET: Mellom 42 og 50 bygninger skal ha blitt tatt av jordskredet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere