Gå til sidens hovedinnhold

- Ine og Torbjørn er veldig gode

Unge Høyre har tro på at tidligere ledere kan overta etter Erna.

HOLBERGSPLASS (Nettavisen): Jusstudent Camilla Strandskog sitter i sentralstyret til Unge Høyre.

Følg Høyres landsmøte direkte.

- Hva er du mest fornøyd med denne helgen?

- Jeg synes det et kult at Unge Høyre har fått så stort gjennomslag for sin skolepolitikk - både karakterer fra 5. klasse og å utsette russetiden. Det er veldig bra!

- Så er jeg skuffet over at det ikke var vilje til å heve toppskatten til 716.600 kroner, sier Strandskog til Nettavisen.

Unge Høyre støttet også dissensen mot minimumsstraff for tredjegangsforbrytere.

- Dette fikk vi gjennomslag for, og det var veldig viktig fordi noe annet ville være et brudd på prinsippet om at straffen skal stå i forhold til den kriminelle handlingen, sier Strandskog fornøyd.

Ledertrening
- Hvis vi får en allianse Høyre og Frp - hvem bør ha hvilke poster?

- Erna bør selvsagt bli statsminister. Dessuten blir det spesielt viktig å verne om skole, finans, miljø, kultur og innvandring, sier hun.

- Hvis vi ser litt forbi Erna. Både Inge Marie Søreide (31) og Torbjørn Røe Isaksen (30) er tidligere Unge Høyre-ledere og nevnes som Erna-arvtagere. Hva synes du?

- Ja, de er kjempeflinke, begge to! Vi driver veldig god ledertrening i Unge Høyre - med vekt på politisk skolering og debatt-trening, sier hun.

Nettavisen spør tidligere Unge Høyre-leder Torbjørn Røe Isaksen hva han synes om å bli lansert som mulig Høyre-leder på sikt.

- Jeg er 30 år. Det er helt uaktuelt for meg å ta stilling til dette nå. Det er heller ikke slik at jeg går med en drøm om å bli Høyre-leder en dag, men det er hyggelig å bli foreslått, sier Røe Isaksen til Nettavisen.

Høyre-ånd
- Det går sindig for seg på Høyres landsmøte?

- Ja, det er i god høyre-ånd, vi er jo høflige, sier hun og smiler.

Unge Høyre deltar med cirka 40 delegater, og alle har vært på talerstolen.

- Det er nemlig et krav for å delta, sier hun.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken