RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

InFocus et steg nærmere strykning

Sist oppdatert:
Projektorprodusenten InFocus har nå søkt Oslo Børs om å stryke aksjen fra notering. Dette er første skritt på vei til en stryknign etter at beslutning ble tatt tidligere i år
InFocus er sidenotert i Oslo, og det er på grunn av ønsket om mindre kostnader til børsnotering at selskapet tidligere i år vedtok at aksjen skulle strykes fra Oslo Børs.

Først i dag har selskapet sendt inn søknaden om strykning, mens markedet for lenge siden begynte å minske handelen i aksjen. Generalforsamlingen i selskapet vedtok formelt allerede 30. april å be om strykning.

interessen for aksjen i Oslo har falt i takt med selskapets skuffende resultater og resultatvarsel. Mens 38 prosent av aksjene i selskapet var notert i Oslo i juni 2000, var andelen ved utgangen av juli i år på 13 prosent. Aksjen er primær notert på teknologibørsen Nasdaq i USA.

Selskapet vil i en begrenset periode etter strykningen opprettholde registrering i VPS, samt dekke aksjonærenes kostnader ved overføring av aksjene til Nasdaq.

Det er usikkert hvor lang tid børsen vil bruke på behandlingen av søknaden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere